Aardekaart

 

Aardekaarten, 23 “Rooksignalen – Bedoeling.”

 

 “Helder zijn in wat je bent, helder in je bedoeling. Moeder aarde,vrouwelijke kracht, ieder man, zijn vrouwelijke kracht, zachtheid, geborgenheid, liefde, rozen, Kwetsbaarheid. Vrouw, draagster van nieuwe leven. Man, drager van kracht, door zachtheid gestuurt, laat mij deze kracht naar buiten brengen. Laat mij deze energie voelen,en delen, naar vrouw, zonder vooroordeel of bijbedoeling, liefhebben zonder binding. Naar man, zonder vooroordeel, geborgenheid en vriendschap, krachtige helper, zonder schaamte, omhelzen en voelen dat dit kan, zonder bijbedoeling, gewoon zijn. Dit is mijn boodschap mijn intensie. Helpen , diegene die geholpen wil worden, raadgeven, diegene die raad wilt ontvangen. Het hart openen en als doorgeefluik gebruiken om verbinding te maken. Pachamama neem me op in licht en warmte, de baarmoeder van liefde, en geef me de moed en raad in mijn weg naar vrijheid. Toon me de weg naar liefde, harmonie en zachtheid.”

 

Warme groetjes van Yves,
xxxxxxxAHOWxxxxxxx

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*