Fire Keeper training

Fire keeper training 2019-2020 FLYER Fire Keeper 2019.2020

Afgelopen jaar heb ik de Fire Keeper training bij Veerle Phara en Yves Vanopslagh gevolgd. Wat een prachtige reis met ontzettend mooie en inspirerende mensen. Niet alleen heb ik veel kennis opgedaan, maar ben ik me echt gaan openen voor en verbinden met het vuur. Zowel met het vuur buiten mij als het vuur in mij. Transformatie op veel vlakken, ontroerend, bevrijdend en bekrachtigend!

En Yves en Veerle, wisdomkeepers, begeleiden het geheel zó mooi, afgestemd, aards, hemels. Dankjulliewel! 🙏🔥❤️

Ik heb besloten het vuur te volgen,
Ik heb besloten het vuur te volgen,
Ik heb besloten het vuur te volgen,
Geen weg terug…
Geen weg terug!

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Marleen

One Reply to “Fire Keeper training”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*